Iitinseutu Kesätauko Paraati
Tapahtumat25.7.2023 13:45

Konsta Hietanen esiintyy Iitti-hölkässä

Pyrinnön perinteinen juoksutapahtuma toteutetaan uusin lisämaustein.

Lumimarja Tirronen

Järjestyksessään yhdestoista Iitti-hölkkä juostaan ensi viikon torstaina Ravilinnassa. Juoksutapahtuman järjestää Iitin Pyrintö.

— Tavoitteena on saada iittiläiset, mökkiläiset ja kaikki muutkin liikkumaan yhdessä, sanoo kilpailunjohtaja HarriNuutinen.

— Iitti-hölkkään ovat tervetulleita niin kuntoilijat kuin huippujuoksijatkin. Tapahtumaan voi osallistua vaikka koko perheen voimin.

Sarjoja on yhdeksänvuotiaista ylöspäin ja juoksumatkoja kilometristä kymmeneen kilometriin. Reitin voi edetä myös kävellen.

Alle 18-vuotiaat pääsevät mukaan ilmaiseksi ilmoittautumalla ennakkoon. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja.

Ilmaiskonsertti hölkän jälkeen

Hölkän jälkeen laulaja-näyttelijä Konsta Hietanen esiintyy bändinsä kanssa ilmaiskonsertissa, joka alkaa klo 19.30.

Lahdessa syntynyt Hietanen voitti television Tenavatähti-laulukilpailun vuonna 1994. Neljä vuotta myöhemmin hän näytteli Raimo O. Niemen ohjaamanPoika ja ilves -elokuvan pääroolin.

Konsta Hietanen on julkaissut kaksi musiikkialbumia ja pelannut pitkään jalkapalloa FC Lahdessa ja MyPa:ssa. Vuonna 2020 hän voitti television Tähdet, tähdet -musiikkikilpailun. Viime vuodet Hietanen on näytellyt Salatuissa elämissä.

— Konstan konsertin Kausalassa mahdollistavat useat eri tukijat, kiittelee Harri Nuutinen.

Konsertin aikana on mahdollista osallistua Kirkon yhteisvastuukeräykseen. Keräysvaroilla sovitellaan ja ratkaistaan nuorten väkivaltaa ja konflikteja. 

 

Iitti-hölkkä torstaina 3. elokuuta Ravilinnassa. Veteraanitie 2, Kausala. Lisätietoja Iitin Pyrinnön verkkosivuilta.
Facebook