Iitinseutu Kesätauko Paraati

Tietoa meistä

Iitinseutu on vuonna 1954 perustettu paikallislehti, joka ilmestyy paperilehtenä kerran viikossa torstaisin sekä verkossa. Iitinseutu on sitoutumaton Uutismedian liiton jäsen.

Lehden päätoimittaja on ollut kesäkuusta 2019 lähtien Lumimarja Tirronen.

Iitinseutu kertoo elämästä Iitissä ja lähialueilla. Iitti on noin 6 500 asukkaan vireä kunta kahden suuren kaupunkialueen, Lahden ja Kouvolan, välissä. Iitti on kuulunut Päijät-Hämeen maakuntaan 1.1.2021 lähtien.

Perinteisesti Iitinseutu on pyrkinyt seuraamaan tapahtumia myös Jaalassa, joka kuuluu Kouvolan kaupunkiin ja Kymenlaakson maakuntaan. Meille on luontevaa tähyillä uteliaasti eri suuntiin hallinnollisia rajoja liikaa miettimättä.

Iitin oma paikallislehti perustettiin aikoinaan palvelemaan paikallista liike-elämää ja toimimaan kuntalaisten yhteishengen lujittajana. Lehti on edelleen Iitin ja iittiläisyyden vankkumaton puolestapuhuja.

Lehden ydinsisältöä ovat paikallisuutiset. Seuraamme tiiviisti kunnan, hyvinvointialueen, yhdistysten ja seurakunnan tapahtumia — kulttuuria, urheilua ja elinkeinoelämää unohtamatta.

Pyrimme jalkautumaan kylille mahdollisimman usein, ja paikallisten ihmisten kuulumisia kerromme esimerkiksi suositulla Aamukahvilla-palstalla.

Seurapalstamme on yhdistyksille ilmainen, ja seurapalstailmoituksia julkaistaan nyt myös maksutta verkossa.

Löydät Iitinseudun myös Facebookista ja Instagramista.

Tervetuloa Iitinseudun tilaajaksi tai ilmoittajaksi!